OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zpracování osobních údajů se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ev. zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů a dalšími právními předpisy. Uživatel by proto měl, věnovat výše uvedeným předpisům patřičnou pozornost.

Zpracování osobních údajů je ze strany prodávajícího prováděno zabezpečeným způsobem automaticky i manuálně. Provozovatel nezpracovává osobní údaje kupujících jinak, než k zákonným účelům, popř. k účelům, s nimiž kupující vyslovil souhlas. Přičemž data jsou zpracovávána pouze v rozsahu nutném pro naplnění výše uvedených účelů a rovněž pouze po dobu nutnou pro výše dosažení uvedených účelů, nejdéle ale po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy či v souladu s nimi.

Osobní údaje poskytuje kupující prodávajícímu dobrovolně (u některých služeb je ale pro zpřístupnění služby předání některých osobních údajů vyžadováno).

Prodávající bude údaje získané dle těchto podmínek zpracovávat a využívat k marketingovým účelům, za účelem vytvoření databáze kupujících, zasílání obchodních sdělení či propagačních materiálů prodávajícího anebo obchodních partnerů v databázi zařazeným osobám.

Prodávající prohlašuje, že osobní údaje takto kupujícím poskytnuté budou zpracovávány pro její potřeby, nebudou zpřístupněny jakékoli další osobě s výjimkou partnerů prodávajícího k tomu oprávněných a budou poskytnuty do zahraničí jen při zachování zákonných podmínek. Kupující má právo k přístupu ke svým osobním údajům a má právo je doplňovat a měnit. V této souvislosti se může na prodávajícího obrátit telefonicky či elektronickou poštou na adrese info@tiandeprozdravi.cz.

V souladu s ustanovením § 5, § 11, § 12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tímto všechny kupující, kteří poskytnou prodávajícímu své osobní údaje, prodávající informuje o těchto jejich zákonných právech:

Každý subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům a právo na opravu osobních údajů.

Každý subjekt údajů, který zjistí nebo se domnívá, že správce nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může a) požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení, b) požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost subjektu údajů shledána oprávněnou, správce nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav.

Nevyhoví-li, správce nebo zpracovatel žádosti subjektu údajů, má subjekt údajů právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Pokud vznikla v důsledku zpracování osobních údajů subjektu údajů jiná než majetková újma, postupuje se při uplatňování jejího nároku podle zvláštního zákona.

Předáním informace o své emailové adrese uděluje kupující prodávajícímu souhlas k zasílání obchodních sdělení prodávajícího elektronickými prostředky, není-li v podmínkách konkrétní služby uvedeno jinak.

V případě porušení povinností prodávajícího dle zákona č. 101/2000 Sb., má kupující právo dle § 21 předmětného zákona zejména požadovat na provozovateli vysvětlení a požadovat, aby vzniklý protiprávní stav byl odstraněn.


Souhlasim

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.